Vierde editie Boek op de Bank

Voor het vierde jaar op rij neemt literair festival Boek op de Bank de Nijmeegse binnenstad over. Op donderdag 8 juni 2017 kunnen bezoekers op negen bijzondere locaties in de Nijmeegse binnenstad aanschuiven bij schrijvers als Wilfriend de Jong, Micha Wertheim, Marja Pruis, Saskia de Coster, Roos van Rijswijk en Maarten van der Graaff. Ook is er dit jaar ook het Literaire A-team: zes jonge makers die samen een voorstelling maken in samenwerking met 512 Conceptstore.

Tijdens de festivalavond vinden er op negen locaties in het Nijmeegse centrum literaire programma’s plaats. Boek op de Bank draait om kleinschaligheid, met persoonlijk contact tussen auteur en lezer. Bij ieder podium gaan maximaal vijfentwintig bezoekers samen met een interviewer in gesprek met de schrijver. Boek op de Bank-bezoekers kiezen drie van hun favoriete schrijvers en maken in rondes van een half uur hun eigen route door de stad.

Boek op de Bank vindt plaats op donderdag 8 juni, vanaf 20.00u. Kaarten kosten  €12,50 en zijn te koop via www.boekopdebank.nl.