Vacature: Radboud Taaltutor

De Faculteit der Letteren is op zoek naar een gemotiveerde student Nederlands met een duidelijke affiniteit met het voortgezet onderwijs. Je zit in het derde jaar van je bachelor Nederlandse Taal en Cultuur of je volgt een van de masters in de domeinen; Communicatie & Beïnvloeding, Letterkunde of Linguistics/Taalwetenschap. Voor ongeveer 4-8 uur per week (richtlijn) ga je aan de slag als ‘Radboud taaltutor’ op een school in de regio Nijmegen, waar jij vanuit jouw vakinhoudelijke kennis en expertise input levert aan de vaksectie Nederlands en het onderwijs in de Nederlandse taal. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit verschillende aspecten; zo ondersteun je docenten Nederlands tijdens hun lessen in het schoolvak, oefen je de taal met kleine groepjes leerlingen die extra uitdaging of juist extra ondersteuning nodig hebben en ontwikkel je lesmateriaal. Als Radboud Taaltutor vorm jij het visitekaartje van de Radboud Universiteit en word je ook gevraagd jouw studie binnen de school te promoten.

Wij verwachten
– Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Je hebt een duidelijke affiniteit met het voortgezet onderwijs;
– Je kan zowel zelfstandig en in teamverband werken en bent flexibel ingesteld als het gaat om werkuren, werktijden en werkdagen;
– Je bent ongeveer 4-8 uur per week inzetbaar;
– Je bent representatief, initiatiefrijk, pionierend, vakbekwaam en communicatief zeer vaardig;
– ervaring in het voortgezet onderwijs (bijvoorbeeld een educatieve minor of het geven van bijlessen en/of examentrainingen) is een pre.

Toelichting op de arbeidsvoorwaarden
Student-assistentschap voor +- 8 uur in de week.

Contractduur
1 jaar

Overige informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze werkzaamheden en voldoe jij aan het geschetste profiel? Dan nodigen we je uit te solliciteren.

Solliciteer
Interesse?
 De Radboud Universiteit Nijmegen ontvangt sollicitaties uitsluitend per e-mail. Stuur naar a.kempers[at]let.ru.nl
 Vragen en inlichtingen? A. Kempers a.kempers[at]let.ru.nl