Herman Koch en Griet op de Beeck te gast bij SVN

Op donderdag 14 april 2016 zal vanaf 20:00 uur (inloop 19:30 uur) de literaire avond van de SVN plaatsvinden in café Trianon (Berg en Dalseweg 33, Nijmegen) en die wil je beslist niet missen!

De literaire avondcommissie heeft zich dit jaar weer hard ingezet om er weer een succes van te maken.  Dit jaar mogen we dan ook met veel genoegen niemand minder dan Herman Koch en Griet op de Beeck verwelkomen. Herman Koch is ook wel bekend van zijn boeken Het diner, Zomerhuis met zwembad en Geachte heer M.. Griet op de Beeck verwierf faam met Vele hemels boven de zevende, Kom hier dat ik u kus en heeft nu net een nieuw boek uitgebracht, namelijk Gij nu. Zij zullen komen vertellen over hun (nieuwe) werk en hun baan als schrijver.

De avond zal openen met twee lezingen van de schrijvers, vervolgens zal er een tafelgesprek komen met als tafelheer en -dame docenten Jeroen Dera en Susanne Brouwer. En als je een gesigneerd boek wilt bemachtigen… dit is je kans!

Voor een klein bedrag kun je er al bij zijn: in de voorverkoop kosten de kaartjes 4 euro, aan de deur kosten ze 5 euro. De voorverkoop zal op 14 en 17 maart van 12:30 uur tot 13:30 uur zijn en op 16 maart van 12:00 uur tot 13:30 uur op de SVN-bestuurskamer (Erasmusgebouw 12.08).